Відбувся майстер-клас “Приготування швейцарського фондю з дегустацією” від професіонала-практика Оксани Чернової, де взяли участь студенти наукового студенського гуртка “Готельний та ресторанний простір”, наукової секції “Ресторатор&Кейтеринг”, кафедри туризму

18.05.2025 | 18:30

17 травня 2025 року студенти кафедри туризму, спеціальності J2 “Готельно-ресторанна справа та кейтеринг” наукової секції “Ресторатор&Кейтеринг” (керівник: доц. Марія ФІЛЬ) взяли участь у майстер-клас від професіонала-практики Оксани Чернової, м. Львів, подвірʼя Львівського палацу мистецтв.
Під час майстер-класу учасники дізналися:
— як правильно готувати класичне фондю,
— які сири обрати, щоб воно вийшло справжнім,
— і чому ця страва вже століттями збирає за одним столом різних людей.
А ще – продегустували сирне диво відразу після приготування.

Автор: Марія ФІЛЬ