Майстер-клас із виготовлення декоративних прикрас для кулінарних цехів для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

16.10.2020 | 12:27

13 жовтня 2020 року у навчальній лабораторії «Готельної та ресторанної справи» на кафедрі туризму було проведено майстер-клас із виготовлення декоративних прикрас для кулінарних цехівдля студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Майстер-клас було проведено викладачем кафедри туризму, к.т.н., доц. Філь Марією Іванівною. Студенти проаналізували відмінності в способах обробки сировини та технологіях виготовлення конкретних страв.На майстер-класі також були присутні доц. Пандяк Ігор Григорович, доц. Безручко Любомир Степанович та ас. Ярмолович В’ячеслав Володимирович