Кулінарний майстер-клас спільно з Rational (технологічне обладнання для професійної кухні)
Кулінарний майстер-клас спільно з Rational (технологічне обладнання для професійної кухні) відбувся у Львові 26 листопада2024 року.
В рамках дисципліни “Технологія продукції ресторанного господарства” на майстер-класі здобувачі мали можливість набути таких практично-лабораторних навичок та компетенцій:
- можливість взаємодіяти з обладнанням та спробувати ним керувати;
- демонстрація приготування різних страв, на сучасному технологічному обладнанні Rational;
- відповіді на питання від шефа та фахівців, як оптимізувати та масштабувати свій бізнес;
- дегустація приготовлених страв “Show Kitchen – компанії SPROF” .
Взяли участь студенти 2 курсу спеціальності “Готельно-ресторанна справа” кафедри туризму, керівник курсу: доц. Філь М. І.
Дякуємо за можливість організаторам компанії S-PROF Foodservice Solutions, а також майстер-шефам за професійну працю.