Учасниця Наукового студентського гуртка «Харчових технологій та ресторанного обслуговування» кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка провела дослідження на тему: «Виготовлення крафтових хлібобулочних виробів»
Здобувачка 1 курсу магістерського рівня освітньої програми «Харчові технології» – Олена Боднарчук під керівництвом доцентки кафедри, к.т.н. Ольги Маслійчук, провели дослідження на тему: «Виготовлення крафтових хлібобулочних виробів».
Визначили асортимент крафтового хліба в ресторані «Французькі канікули», де працює випускниця освітньої програми «Харчові технології» Ірина Панькевич. Ознайомилися із технологією виготовлення хліба «бріош», з курземе, білого дріжджового, тартіну із цільнозерновим борошном та з цибулею.
У лабораторії «Харчових технологій та ресторанного обслуговування» кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій було проведено органолептичний аналіз крафтового хліба із додаванням оливок, сиру та гострого перцю.
Результати дослідження будуть опубліковані у наукових працях.
Робота Наукового студентського гуртка – це цікаві та актуальні дослідження у індустрії ресторанного бізнесу та харчової промисловості.
Автор: Ірина Петлін