Учасники Наукового студентського гуртка “Харчових технологій та ресторанного обслуговування” кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій вдосконалювали практичні навички на тему: “Цукрова флористика”
Науковий студентський гурток – це пізнавальний майданчик, на якому об’єднані однодумці, а саме студенти, які прагнуть збагачувати свої знання та вміння на науковій ниві.
Здобувачі 4 курсу ОПП “Харчові технології” в рамках наукового студентського гуртка “Харчових технологій та ресторанного обслуговування” під керівництвом доцентки кафедри к.т.н. Ольги Маслійчук розпочали вдосконалювати практичні навички на тему “Цукрова флористика”.
Цукрова флористика – це мистецтво створення квітів з цукрової пасти. Цей вид мистецтва стає все більш популярним, оскільки квіти з цукрової пасти можуть бути використані для створення красивих і унікальних композицій.
Цукрова флористика має багато переваг. Квіти з цукрової пасти можуть бути використані для створення красивих і унікальних композицій, а також для створення декорацій для тортів.