Фотоконкурс «Погодні явища Львівської області»

20.09.2021 | 15:14

ФОТОКОНКУРС «Погодні явища Львівської області» (далі – Фотоконкурс) проводиться з нагоди святкування 100-річчя національної гідрометеорологічної служби України (19 листопада 2021 року).
Організатори Фотоконкурсу – Український гідрометеорологічний центр та регіональні та обласні гідрометеорологічні організації.
Мета Фотоконкурсу – поділитися яскравими фото унікальних погодних явищ, які спостерігалися по території відповідної області.

УМОВИ УЧАСТІ
1. До участі у Фотоконкурсі запрошуються усі бажаючі, які займаються фотосправою.
2. Всі конкурсні фотографії повинні бути авторськими.
3. На світлинах повинні бути відображені різні погодні (хмарність, опади, вітер, гроза, град, туман, пилові бурі, хуртовина, іній та інші), оптичні (веселка, сонячне та місячне затемнення, гало, міраж, полярне сяйво та інші) та гідрологічні (паводок, повінь, вітровий нагін, зажори, селеві потоки, снігові лавини та інші) явища.
4. Роботи приймаються в електронному вигляді в форматі jpg, jpeg, png.
5. Фотографія може бути як у кольоровому так і у чорно-білому виконанні. Допускається обробка фото у графічних редакторах.
6. Фотографії, подані на Фотоконкурс, можуть бути відхилені від участі в конкурсі в наступних випадках: фотографії не відповідають тематиці та формату конкурсу; не авторське фото.

ПРОЦЕДУРА ПОДАЧІ ЗАЯВКИ
1.Для участі у Фотоконкурсі необхідно надіслати фото з поміткою «На фотоконкурс» на електронну адресу Львівського регіонального центру з гідрометеорології (sinlviv@meteo.gov.ua) або приватним повідомленням на офіційну сторінку в соціальній мережі Фейсбук.
2. Необхідно вказати прізвище автора, назву фото, електронну пошту/контактний телефон, дату та місце, де була зроблена світлина.
3. Від одного учасника подається не більше 5 фотографій.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ФОТОКОНКУРСУ
1. Початок проведення конкурсу: 10 вересня 2021 року.
2. Кінцевий термін подання фотографій: 1 листопада 2021 року.
3. Оголошення результатів конкурсу: 10 листопада 2021 року.

ПІДСУМКИ КОНКУРСУ І НАГОРОДЖЕННЯ УЧАСНИКІВ
1. Визначення переможців буде відбуватися за кількістю вподобань користувачів у соціальних мережах.
2. Переможці Фотоконкурсу будуть нагороджуватися заохочувальними призами присвяченими 100-річчю національної гідрометеорологічної служби України (Екосумки, блокноти, ручки тощо із символікою 100-річчя гідрометеорологічної служби).

Безпосередньо на сторінку Львівського регіонального центру з гідрометеорології надсилайте світлини із погодними явищами Львівщини.

Джерело