Колектив кафедри туризму Львівського національного університету імені Івана Франка вітає Володимира Худо з успішним завершенням проєкту – “Фестготель на Ринку”

26.09.2024 | 16:52

Колектив кафедри туризму Львівського національного університету імені Івана Франка вітає Володимира Худо викладача кафедри туризму, стейкхолдера з успішним завершенням проєкту – здачею держбудконтролю готелю “Фестготель на Ринку”.

Найцікавішим у проєкті є поєднання трьох стилів дизайну: класичного, лофт та етно.
У коридорах та на виходах з ліфта готель оздоблюють розкішні доріжки у гуцульському стилі, дизайн яких розробили італійські фахівці у сфері інтер’єру. Родзинкою нового готелю є те, що стіна у коридорі виготовлена з відреставрованої історичної цегли 18 століття.
Більш детально про готель, його концепцію та роль у сучасній індустрії гостинності міста матимуть змогу дізнатися студенти кафедри туризму спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа на лекціях, які проводить Володимир Худо.
На початку жовтня 2024 року заплановано ознайомчу екскурсію, щоб студенти кафедри туризму мали змогу більше дізнатися про практичні аспекти діяльності готелю “Фестготель на Ринку”.