Учасниця Наукового студентського гуртка «Харчових технологій та ресторанного обслуговування» кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського університету провела дослідження на тему: «Оздоровчі напої для спортсменів та військовослужбовців»

25.03.2025 | 11:09

Здобувачка 1 курсу магістерського рівня освітньої програми «Харчові технології» Олена Боднарчук під керівництвом доцентки кафедри, к.т.н. Ольги Маслійчук провели дослідження на тему: «Оздоровчі напої для спортсменів та військовослужбовців».
Визначили склад інгредієнтів, провели органолептичний аналіз Зразок №1 та Зразок №2.
Визначили, що Зразок №1 має світло бежевий, RAL 1001 колір; рідку, тягучу консистенція; йогуртово-кавовий, несолодкий смак та кавовий запах.
Зразок №2 – колір: безбарвний, прозорий; консистенція: рідка; смак: кислий з цитрусовим присмаком та запах: ванільно-цитрусовий.
Результати дослідження будуть опубліковані у наукових працях.
Робота наукового студентського гуртка – це цікаві та актуальні дослідження в індустрії ресторанного бізнесу та харчової промисловості.