Доповідь асистента кафедри туризму Тараса Завадовського на семінарі “Монахи, хто вони”

18.11.2022 | 11:06

11 листопада 2022 року у СЕНСОТЕЦІ відбувся семінар, що яскраво ілюстрував різноманітні аспекти з життя монахів. Назва заходу мала назву “Монахи, хто вони”.

У рамках заходу було заслухано непересічні доповіді експертів та науковців. особливо цікаво була представлена доповідь асистента кафедри туризму Тараса Завадовського, що була присвячена темі історії Церкви і між церковним відносинам, бібліотекознавству та спеціальним історичним наукам. Тарас поділився власними знаннями та рефлексіями з цього приводу, а також окреслив основні вектори загальної проблематики .

Головним завданням заходу було відповісти на питання – монахи: ким є ці люди; як вони жили і як живуть зараз; чим цікавились, що читали, і де черпали глибинні знання. На всі ці питання лектори дали змістовну вичерпну відповідь.

Захід був цікавим як для професіоналів, що працюють над цими питанням так і для слухачів, які жваво цікавляться історією у науково-популярному плані.

Колектив кафедри туризму вітає Тараса з участю у такому престижному науковому івенті, цінує його колосальний внесок у популяризації історії Церкви та міста та бажає щоразу з притаманною йому легкістю розкривати нові історичні грані!!!