Декантація вина від сомельє Петра Добровольського в Grand Hotel Lviv

25.04.2025 | 14:09

23 квітня 2025 року в рамках дисципліни вільного вибору другого магістерського рівня «Мистецтво сомельє» під керівництвом доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка Ольги Маслійчук поведено виїзне заняття на тему: «Декантація вина» від сомельє Петра ДОБРОВОЛЬСЬКОГО у Grand Hotel Lviv.

Готель Grand Hotel розташований в історичному центрі міста Львова та поєднує у собі сучасний комфорт найвищого рівня та вишукану класичну атмосферу. Сомельє ознайомив здобувачів із винною картою та шафою лоббі-бару, провів декантацію та дегустацію вина.

Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка щиро дякує сомельє Петрові Добровольському та дирекції Grand Hotel Lviv за пізнавальну зустріч!