Бренд-шефиня Ardis Group, фіналістка та суддя міжнародного конкурсу Катерина Крижанівська провела майстер-клас «Солодка алхімія, коли сир тане в обіймах шоколаду», де взяли участь студенти кафедри туризму, наукового гуртка/секція “Ресторатор&Кейтеринг

19.05.2025 | 10:19

17 травня 2025 р. відбувся яскравий кулінарний перфоман, майстер-клас, на Львівському ярмарку смаку, подвірʼя Львівського палацу мистецтв, де взяли участь студенти спеціальності J2 “Готельно-ресторанна справа та кейтеринг”, наукової секції “Ресторатор&Кейтеринг (керівник: доц. Філь М.І.), НСГ “Готельний та ресторанний простір”.
Катерина продемонструвала, як сир та шоколад можуть творити справжню магію – коли традиційні інгредієнти поєднуються в несподівані, вишукані десерти. Студенти мали можливість отримати:

  • авторські рецепти з акцентом на нові поєднання смаків;
  • натхнення для домашніх експериментів та гастрономічного задоволення;
  • дегустація неймовірних цукерок із сиром.

Ця подія, яка показала нові грані сиру – солодкі, ніжні, а іноді навіть зухвалі.

Автор: Марія ФІЛЬ