Новини

Відкриття молодіжної столиці Європи 2024, Ґент (Бельгія)

29.03.2024 | 11:18

Студентка 3 курсу ОР “Бакалавр” спеціальності 106 Географія, кафедри раціонального використання природних ресурсів і охорони природи, Вікторія Піцишин взяла участь в молодіжному обміні у місті Ґент (Бельгія), який відбувався з 13 по 18 лютого 2024 року.
Це був обмін між молодіжними столицями попередніх та наступних років.
У заході взяли участь представники з України, Ґенту (Бельгія) та Тромсо (Норвегія), слоганом цьогорічної молодіжної столиці – “We are the city”.
З-поміж активностей обміну було знайомство з молодіжними центрами, презентація молодіжної столиці Європи 2024, зустріч...

Читати »

Студентка Загороднюк В. (241 «Готельно-ресторанна справа») посіла 2 місце у Міжнародному конкурсі стартапів «TourSystemUkrChallenge»

29.03.2024 | 10:14

27 березня 2024 року студентка 2 курсу Загороднюк В. спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» стала переможницею у конкурсі стартап-проєктів, де посіла 2-ге місце.
Перемогу студентка здобула під керівництвом доцента кафедри туризму, гаранта ОПП “Готельно-ресторанна справа” М. І. Філь.
Для участі в конкурсі та представлення стартапу Загороднюк В. спільно з керівником обрали напрям «Start-up. Hospitality».
На публічних захистах/доповідях учасників у фіналі конкурсу були присутні НПП кафедри туризму к. геогр. наук, асистент Жук Ю. І., ст. викладач Благодир С.Ф. та студенти.
Велика...

Читати »

Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю Львівщини

26.03.2024 | 14:05

22 березня 2024 року викладачі географічного факультету доцент П. Шубер та асистенти Ю. Борсук і Л. Котик у рамках профорієнтаційної роботи відвідали Семенівський ліцей Пустомитівської міської ради.
Під час виїзду було надано рекомендації для облаштування метеомайданчика на території закладу загальної середньої освіти.
Заступник декана, асистент кафедри економічної і соціальної географії імені професора Олега Шаблія Л. Котик подала коротку лекцію на тему «Глобалізація. Глобальні проблеми людства».
Доцент кафедри геоекології і фізичної географії П. Шубер зосередив увагу учнів до проблеми глобального потепління. Читати »

Програма імені Фулбрайта в Україні запрошує всіх зацікавлених на презентацію щорічних конкурсів для науковців, викладачів, випускників закладів вищої освіти та студентів старших курсів у Львівському національному університеті імені Івана Франка

26.03.2024 | 13:52

28 березня 2024 року об 11.00 (вул. Університетська, 1, головний корпус, ауд. 220)
На зустрічі за участі координатора Програми ви дізнаєтесь про:

можливості, які надає Програма;
умови участі у конкурсах на отримання фулбрайтівських стипендій;
особливості заповнення анкети та вимоги до поданих матеріалів.

Детальніше про можливості, які надає програма, можна дізнатися  https://fulbright.org.ua.

Читати »