ІІІ Міжнародно–практична конференція здобувачів освіти «Функціонування національної економіки в умовах воєнного стану»
27 листопада 2024 р. представники кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка доєдналися до ІІІ Міжнародно-практичної конференції здобувачів освіти «Функціонування національної економіки в умовах воєнного стану», яка відбувалася в ВСП Львівському фаховому коледжі харчових технологій та бізнесу Національного університету харчових технологій.
Студентка 4 курсу спеціальності «Харчові технології» – Кошів Теодора із науковим керівником к.т.н., доцентом кафедри Маслійчук Ольгою Богданівною подали тези на тему: «Нові методи застосування водоростей у виробництві функціональних продуктів».
Метою поданих тез є дослідження впливу додавання водоростей до тіста для піци на його функціональні та органолептичні властивості, а також обґрунтування інноваційних методів інтеграції водоростей у процес виробництва функціональних продуктів харчування. Основна увага приділяється підвищенню харчової цінності піци шляхом використання різних видів водоростей, їхнього впливу на структуру, смак, поживність продукту, а також збереження активних компонентів після випікання.
Учасники нагороджені сертифікатами.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює щиру подяку організаторам конференції, директору коледжу – Микичаку Борису Михайловичу та модератору – Кінаш Зоряні Павлівні за актуальну та надзвичайно цікаву конференцію. Очікуємо подальших наукових зустрічей!