Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій в практичному майстер-класі «Виготовлення м’ясних виробів з равлика»

07.11.2024 | 12:40

6 листопада 2024 р. здобувачі 3 курсу ДВВ «Крафтові міні-технології» із к.т.н. Маслійчук Ольгою Богданівною та старшим викладачем кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Максимець Олександрою Богданівною долучилися до практичного майстер-класу на тему: «Виготовлення м’ясних виробів з равлика» Агроравлик.

Майстер-клас відбувся на базі лабораторії кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій м. Києва.

Під час майстер-класу слухачі набули практичних навичок з виготовлення м’ясних виробів з равлика, підготовці сировини, технологічного процесу та формування виробів.

Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій та здобувачі висловлюють щиру подяку завідувачу кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, доктору технічних наук, професору Василю Пасічному та викладачам кафедри за цікавий майстер-клас та можливість набувати нових знань і навичок та впроваджувати неформальну освіту.