Бібліотека

Перелік публікацій: Ощипок І.М.

Пандяк І. Г., Бомба М.Я., Ощипок І.М., Майкова С.В., Маслійчук О.Б., Петлін І.В., Федина Л.О. Методичні вказівки з виробничої практики для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання. – Львів: ЛНУ ім. Ів. Франка, 2024. – 26 c.

Методичні вказівки для організації виробничої практики здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології» (денна та заочна форма навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2024. 39 с.У методичних вказівках проаналізовано питання організації виробничої практики на другому (магістерському) рівні вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». Розглянуто весь процес – від мети і завдань практики, керівництва, графіка проходження та підведення підсумків практики.