Library

Перелік публікацій: Вівчарук О. М.

Бомба М. Я., Майкова С. В., Вівчарук О. М., Маслійчук О. Б., Федина Л. О. Методичні вказівки для підготовки та захисту курсових робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології» (денна та заочна форми навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023.

У методичних вказівках висвітлюються питання підготовки та захисту курсових робіт на другому (магістерському) рівні вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» для отримання освітнього ступеня «магістр». Розглянуто весь процес – від вибору теми дослідження до процедури захисту курсової роботи перед комісією та критеріїв оцінювання, подано порядок підготовки до написання курсової роботи, наведено вимоги щодо її структури, обсягу та оформлення, а також наведено рекомендації для ефективної організації праці здобувача вищої освіти щодо проведення наукового дослідження. Для здобувачів вищої освіти, керівників курсових робіт, рецензентів та членів комісії з захисту курсових робіт.

Пандяк І. Г., Бомба М. Я., Майкова С. В., Маслійчук О. Б., Федина Л. О., Вівчарук О. М. Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (проєктів) здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології» (денна та заочна форма навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023. 40 с.

Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (проєктів) здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Харчові технології» (денна та заочна форма навчання). Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023. 39 с. У методичних вказівках висвітлюються питання підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (проєктів) на другому (магістерському) рівні вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» для отримання освітнього ступеня «магістр». Розглянуто весь процес – від вибору теми дослідження до публічного захисту кваліфікаційної роботи (проєкту) перед екзаменаційною комісією, подано порядок підготовки до написання кваліфікаційної роботи (проєкту), наведено вимоги щодо структури, обсягу та оформлення.