Хімія у харчових технологіях (G13 Б)
Тип: Нормативний
Кафедра: готельно-ресторанної справи та харчових технологій
Навчальний план
| Семестр | Кредити | Звітність |
| 1 | 5 | Залік |
| 2 | 5 | Іспит |
Лекції
| Семестр | К-сть годин | Лектор | Група(и) |
| 1 | 48 | доцент Федина Л. О. | ГрХТ-11с Харч. техн. |
| 2 | 48 | доцент Федина Л. О. | ГрХТ-11с Харч. техн. |
Лабораторні
| Семестр | К-сть годин | Група | Викладач(і) |
| 1 | 48 | ГрХТ-11с Харч. техн. | доцент Федина Л. О. |
| 2 | 48 | ГрХТ-11с Харч. техн. | доцент Федина Л. О. |