Студентський науковий гурток «Готельно-ресторанний та кейтеринговий простір». Наукова секція «Готельний бізнес»

  • Про гурток
  • Статут
  • Діяльність
  • Заходи
  • План засідань
  • Теми для обговорення
  • Контакти

Керівник – Худо В. В.

Статут

Діяльність

Заходи

Студенти кафедри туризму відвідали FESThotel у Львові

08.05.2025 | 17:15

5 травня 2025 року студенти кафедри туризму спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» відвідали FESThotel у Львові. Відвідання готелю відбулося у межах діяльності наукової секції «Готельний бізнес» (керівник проф. Володимир Худо) Студентського наукового гуртка «Готельно-ресторанний та кейтеринговий простір».
Готель вразив дизайном, де основними напрямками в дизайні інтер’єру були використані лофт, мінімалізм та класичний стилі. Учасникам гуртка було предметно роз’яснено, що цей розподіл умовний, оскільки «чистих» стилів не існує і що дизайнерський прийом змішання стилів називається еклектикою і талант дизайнера об’єднати на перший погляд необ’єднуване: кольори, предмети, меблі різного...

Читати »

На кафедрі туризму почав діяти науковий гурток «Готельно-ресторанний & кейтеринговий простір»

31.01.2025 | 20:12

У січні 2025 року з ініціативи науково-педагогічних працівників та здобувачів кафедри туризму географічного факультету у межах спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» було створено науковий гурток «Готельно-ресторанний & кейтеринговий простір», який має три напрями роботи: «Ресторатор і кейтеринг» (керівник – доцент Марія Філь); «Готельний бізнес» (керівник – професор Володимир Худо); «Економіка гостинності» (керівник – доцент Анна Грицишин).
Основними цілями роботи студентського гуртка є:
– формування у здобувачів вищої освіти інтересу і потреби до наукової творчості у сфері готельно-ресторанної справи та...

Читати »

План засідань

Теми для обговорення

Контакти

Керівник – Худо В. В.