G13 – Харчові технології
Освітній ступінь: “Магістр” Освітня програма: Харчові технології
Ліцензований обсяг: 24 денна форма навчання
Тривалість навчання: 1 рік 4 місяці.
Умови вступу:
- ЄВІ 2023 або 2024 або 2025 років
- Фаховий іспит
- Мотиваційний лист
Особливості освітньої програми «Харчові технології»:
- Підготовка висококваліфікованих фахівців в галузі ресторанних харчових технологій;
- Уміння розвивати наукові дослідження для розв’язання складних задач функціонування харчових підприємств;
- Поглиблене вивчення технологій виробництва харчових продуктів, включаючи переробку сировини, приготування напівфабрикатів та готової продукції, а також питання пакування та зберігання;
- Поєднання теоретичного навчання з практикою та наукою для розробки і впровадження інноваційних харчових технологій;
- Стажування на провідних підприємствах харчової промисловості (локальних і міжнародних: Nestlé, Львівхолод, МХП тощо);
- Орієнтування на впровадження новітніх технологій та дослідницьку діяльність у сфері харчових технологій. Студенти мають можливість брати участь у наукових дослідженнях та розробці нових харчових продуктів;
- Програма передбачає вивчення сучасних методів контролю сировини, напівпродуктів та готової продукції;
- Передбачена можливість академічної мобільності як у межах України, так і за її межами;
- Освітній процес забезпечується за участю висококваліфікованих фахівців харчової промисловості та ресторанних підприємств;
- Випускники мають можливість працювати на різних посадах у харчовій промисловості, включаючи керівні посади у закладах ресторанного господарства, підприємствах харчової промисловості, науково-дослідних установах та контролюючих органах.
Можливості працевлаштування:
- Керівник виробництва на підприємствах харчової промисловості;
- Технолог харчового виробництва;
- Керівник ресторанного господарства (ресторан, кафе, їдальня);
- Начальник цеху на підприємстві харчової промисловості або у закладі харчування;
- Майстер виробничого навчання у навчальних закладах;
- Науковий співробітник у науково-дослідних установах;
- Спеціаліст з контролю якості харчових продуктів;
- Фахівець з розробки нових харчових продуктів.
Контактні дані
Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій
м. Львів, вул. Лесі Українки, 39
E-mail: hrbft.dep.geography@lnu.edu.ua
Facebook-сторінка: facebook.com/KafedraGRSiXT
Географічний факультет
м. Львів, вул. Дорошенка, 41
Тел. (032) 239-43-93
E-mail: geography.faculty@lnu.edu.ua
Сайт: https://geography.lnu.edu.ua/
Приймальна комісія університету
м. Львів, вул. Січових Стрільців, 14 (каб. 112)
Тел. 032) 239-43-30, 239-45-70
E-mail: pkunivlv@lnu.edu.ua
Сайт: https://admission.lnu.edu.ua/