Зустрічі з професіоналами туризму на географічному факультеті

03.05.2019 | 10:54

У кінці квітня відбулися зустрічі на географічному факультеті студентів 1-го курсу напряму «Туризм» та слухачів вибіркового курсу «Туризм як соціально-економічний феномен» з керівниками і менеджерами туристичних фірм м. Львова. Студенти групи ГРТ-11 провели зустріч з виконавчим директором турагенції «TravelLOOK» Іриною Чік – випускницею географічного факультету. Вона ознайомила з особливостями діяльності турагенцій, новітніми тенденціями на ринку туристичних послуг та вимогами до персоналу. Відповіла також на запитання стосовно нового туристичного сезону.

Слухачі вибіркового курсу «Туризм як соціально-економічний феномен» зустрілись з менеджером з франчайзингу львівського офісу провідного національного туроператора «Join UP» Богданом Хомином. Він розповів про основні напрями діяльності національного туроператора в обслуговуванні виїзного та внутрішнього туризму. Особливу увагу було звернено на формування мережі турагенцій в Західному регіоні – пунктів продажу турпродуктів «Join UP». Студентів під час зустрічі цікавили питання можливостей поїздок за певними напрямами та можливості працевлаштування у турфірмі.

Зустрічі з професіоналами туризму стали традиційними для географічного факультету і взаємовигідними для студентів і представників туристичного бізнесу.