Запроваджено освітній туристичний проект «Привітне місто»

18.11.2015 | 14:13

В рамках спільного проекту між лабораторією «Навчальна туристична агенція» кафедри туризму географічного факультету та загальноміською кампанією «Культурне місто» img379.
Завідувач лабораторії Тарас Завадовський разом із студентами 6 курсу спеціальності «Туризмознавство» в співпраці із командою «Культурного міста» розробили та впровадили у життя проект, який дозволяє студентам пізнати наше місто Львів.

Було організовано понад двадцять екскурсій для великої кількості навчальних закладів Львова, у яких взяли участь студенти та викладачі. Молодих людей ознайомлювали із історією, традиціями, культурою та освітою багатонаціонального міста. Відвідували університети – Львівський національний університет імені Івана Франка та національний університет «Львівська Політехніка». Студентам сподобались візити до наукової бібліотеки імені Василя Стефаника, а також Великої сесійної зали Львівської міської ради та похід на вежу ратуші.
Цей проект не буде зупинятися на досягнутому. Вже зараз він оновлюється та вдосконалюється, для того, щоб на наступні роки об’єднати навколо себе ще більше прихильників нашого міста Львова.