Відбувся ІV футбольний турнір пам’яті Героя Небесної Сотні, Героя України Ігоря Костенка

06.03.2017 | 14:00

26 лютого 2017 року на спорткомплексі ЛНУ відбувся ІV турнір пам’яті Героя Небесної Сотні, Героя України Ігоря Костенка. Відкрив змагання декан географчного факультету Володимир Іванович Біланюк. Він подякував усім за те, що такий турнір живе і щоразу у ньому беруть участь все більше і більше команд.

Цього року у змаганнях взяли участь вісім команд: “Geodreamteam”, “Едельвейс”, “3 місце”, “Журналісти”, “Євротур”, “Батяри”, “Пенсіонери” і “Фортуна”. У напруженій боротьбі в двох групах пари півфіналістів склали “Євротур” і “Пенсіонери” та “3 місце” і “Фортуна”. “Євротур”, перемігши “Пенсіонерів” 3:0, став першим фіналістом. У другому півфналі події розвивалися драматичніше. “3 місце” двічі наздоганяло у рахунку, аж поки не забили переможного голу. Остаточний рахунок 3:2. Фіналістів було визначено. Перед фіналом було зіграно малий фінал, в якому “Пенсіонери” нав’язали боротьбу “Фортуні”, але їм не вистачило буквально хвилини часу і везіння. Третє місце здобула “Фортуна”, яка має у своєму складі кількох гравців команди “Географи-ЛНУ”. Рахунок матчу 2:1.

У фіналі зійшлися “Євротур” і “3 місце”. “Євротуру” вдалося забити першими і не пропустити до кінця матчу. У “3 місця” було чимало моментів забити, але була можливість пропустити. В результаті переможцем турніру став “Євротур”, “3 місце” зайняли друге місце, вперше за чотири роки свого існування.
Усі гроші, виручені під час змагання буде передано на спорудження погруддя Ігоря Костенка у дворику географічного факультету.
Організатори турніру дякують усім за участь та запрошують на подальші турніри.