Відбулась зустріч магістрів 5 курсу географічного факультету з керівниками відділів Департаменту екології і природних ресурсів ЛОДА

21.10.2015 | 13:40

20 жовтня 2015 р. відбулась зустріч магістрів 5 курсу географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка з керівниками відділів Департаменту екології і природних ресурсів ЛОДА. Були обговорені основні напрямки роботи департаменту для імплементації українських екологічних норм та стандартів до європейських вимог. Керівники відділів департаменту розповіли про сучасні екологічні проблеми Львівської області, а також заходи, які здійснюються департаментом для їхнього вирішення. Подібні зустрічі дозволяють зрозуміти практичний бік виконання функцій управління природоохоронною діяльністю та зрозуміти сучасні проблеми – організаційні, законодавчі та функціональні, які перешкоджають успішному менеджменту.
Особливо приємно було спілкуватися з випускником географічного факультету, тепер головним спеціалістом відділу регулювання використання водних ресурсів та надр Департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Туцьким Романом Івановичем.
Зустріч була організована доцентами Койновою І.Б. та Кричевською Д.А. в рамках вивчення магістрами спецкурсів “Управління природоохоронною діяльністю”.