Студенти географічного факультету – учасники Міжнародної конференції у Харкові

14.12.2016 | 12:22

1‒2 грудня 2016 рокуна екологічному факультеті Харківського національного університету імені В. Каразіна відбулася V Міжнародна наукова конференція студентів, аспірантів та молодих вчених “Екологія, неоекологія,охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування”. Конференція працювала за такими напрямками: проблеми екології та неоекології в Україні; охорона навколишнього середовища і збалансоване природокористування; екологічна безпека; проблеми техноекології, екологія нафти та газу; застосування ГІС-технологій у вирішенні екологічних проблем; Urgent Enviroment protection problems (англомовна секція).
У роботі конференції брало участь понад 50 студентів, зокрема й студенти кафедри конструктивної географії і картографії:
Мар’яна Теслович із темою доповіді:“Природно-заповідні об’єкти Воловецького району як складові елементи екомережі Закарпатської області”;
Ірина Гнатюк із темою доповіді: “Геоекологічні аспекти розроблення родовищ граніту і базальту в межах Рівненської області”.
Після завершення наукової конференції учасники побували у Музеї історії Харківського університету, де мали змогу ознайомитись із експонатами та послухати цікаву розповідь про етапи розвитку міста і навчального закладу. Представники оргкомітету також організували пізнавальну екскурсію містом. Під час прогулянки студенти були зачаровані красою міста, обмінювались думками щодо подальшої співпраці.