Соціально-економічний потенціал транскордонного співробітництва

19.04.2016 | 15:08

18–19 квітня 2015 р. Марта Мальська, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри туризму та Ірина Жук, кандидат економічних наук Львівського національного університету імені Івана Франка, прийняли участь у Міжнародній науково-практичній конференції “Соціально-економічний потенціал транскордонного співробітництва”, присвяченій 50-річчю економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.

Конференція є одним із заходів, що має на меті дослідження напрямів розвитку транскордонного співробітництва у контексті реалізації Угоди про Асоціацію України з Європейським Союзом.

Понад 100 науковців, представників органів місцевого самоврядування з України, Республіки Польщі, Словацької Республіки та Туреччини брали участь у міжнародній науково-практичній конференції.

Проведення конференції стало можливим завдяки успішному функціонуванню Інформаційно-статистичного транскордонного кластера “Інфостат Україна-Польща”, який створено за співпраці науковців кафедри статистики економічного факультету ЛНУ імені Івана Франка та науковців інших освітньо-наукових установ України та зарубіжних країн.