Сходження на Еверест. Як це було і що далі?

18.05.2017 | 13:03

Розмова з українськими молодими альпіністками Іриною Галай і Тетятною Яловчак.
У понеділок, 22 травня, о 14.00 год. у стінах Львівського національного університету імені Івана Франка, на Географічному факультеті (вул. Петра Дорошенка, 41) відбудеться зустріч студентів з двома українками, які першими підкорили гору Еверест – найвищу вершину світу.
На вас чекає цікава розмова, та автограф-сесія.
Через рік після рекорду, дівчата ще раз згадають про свої досягнення та розкажуть про власні плани на майбутнє студентам та викладачам.
Охочі зможуть поставити питання та поспілкуватися з гостями:
Іриною Галай – першою українкою, яка здійснила успішне сходження на Еверест – 20 травня 2016 року. Родом з Мукачевого, Закарпатська обл. Окрім того, має вже у своєму здобутку сходження – Ельбрус, найвищий пік Європи, та Аконкагуа – найвищий пік Півд. Америки. Прагне виконати програму “7 вершин”, підкорення найвищих височин на кожному континенті.
Тетяною Яловчак – українкою, що здійснила успішне сходження на Еверест – 21 травня 2016 року. І залишила на вершині вишиваний рушник. Родом з Селидового, Донецька обл. Також має за своїми плечима понад 50-ть різноманітних сходжень на інші найвищі вершини світу. І також, прагне виконати програму “7 вершин”.
Для участі у зустрічі бажано зареєструватись:
https://goo.gl/forms/1E3uWDW16xMnLUq12
Захід відбудеться за підтримки:
Львівської міської ради,
Студентського братства ЛНУ ім. Івана Франка,
мережі магазинів туристичного спорядження Gorgany.com
та компанії Tickets.ua.
+ На заході, компанія Tickets.ua презентує пропозиції і свої можливості по працевлаштуванню випускників університету.