Проведено семінар з професійної орієнтації випускників-туризмологів

16.11.2015 | 12:05

12 листопада 2015 року кафедрою туризму Львівського національного університету імені Івана Франка спільно з відомою готельною мережею “Reikartz Hospitality Group” проведено семінар з професійної орієнтації випускників-туризмологів – магістрів і спеціалістів.

Зустріч відбулась в конференц-залі готелю “Reikartz Дворжец Львів”. З програмою тренінгів присутніх ознайомили заступник керуючого готелю Гудима Христина (випускник кафедри туризму 2013 р.) та провiдний менеджер з персоналу Зубань Ольга.

Національна мережа готелів “Reikartz Hospitality Group” організовує набір студентів випускників на безкоштовні трьохтижневі тренінги з готельної справи, які планується провести з 5 грудня 2015 року в одному з готелів мережі. Тренінги будуть проводити керівники “Reikartz Hospitality Group”, провідні експерти України у сфері готельного та ресторанного менеджменту. Успішно пройшовши курс, студенти отримають пропозицію щодо працевлаштування в готелях мережі на посади адміністратора ресторану, портьє, керівника служби прийому та розміщення, керуючого готелем.

Традиційній зустрічі передувало підписання угоди про співпрацю між географічним факультетом Університету і готельною мережею “Reikartz Hospitality Group”, згідно якої передбачена співпраця з проходження студентами практик у всіх готелях мережі, працевлаштування випускників, спільне проведення конференцій, семінарів, обмін інформацією.