Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяли участь в онлайн-конференції «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP»
Студенти 4 курсу кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій та доцентка, к.т.н. Ольга Маслійчук, в межах вивчення навчальної дисципліни «Організація ресторанної справи» взяли участь у Zoom – конференції на тему «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP», що відбулася 28 вересня 2023 року.
За програмою конференції учасники ознайомилися із такими питаннями:
12 кроків розробки системи HACCP;
Що таке критична контрольна точка (ККТ);
Чим ККТ відрізняється від точки контролю;
Методологія визначення ККТ;
Що таке критичні мені і які вони бувають;
Документація щодо контролю у ККТ.
Учасники нагороджені сертифікатами.
Кафедра готельно-ресторанної...