Меморандум про співпрацю Travelport, географічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка та туристичної фірми Пілігрим

10.11.2015 | 15:13

Компанія Travelport Ukraine представляє інтереси міжнародної корпорації Travelport (має у володінні два із чотирьох існуючих в світі GDS Galileo і Worldspan) на території України, Білорусії та Молдови. Основна функція представництва – дистрибуція послуг глобальної дистрибутивної системи Galileo, котра забезпечує туристичні агентства можливістю бронювання авіаперевезень, готелів, оренди автомобілів і супутніх туристичних послуг, шляхом широкого доступу до розкладів, ресурсів місць і тарифної інформації компаній – постачальників послуг.

В рамках співпраці з метою задоволення потреб туристичної галузі в менеджерах з продажу авіаційних перевезень і працевлаштуванню студентів та випускників Географічного факультету сторони домовились:

1. Організувати навчання студентів 3-5 курсів Географічного факультету на Базовому курсі Galileo, Galileo e-Ticketing (виписування і переоформлення електронних квитків), Cars&Hotels (курс з бронювання готелів і авто в  Galileo). Тривалість курсу 10 днів, проводиться після навчальних занять. Після закінчення курсів студенти здобувають практичні навички роботи в системі Galileo та отримують три Сертифікати міжнародного взірця.

2. Організувати працевлаштування студентів на позиції менеджерів з продажу авіаційних перевезень в агентствах і туристичних компаніях:

– після успішного закінчення Базового курсу, за згоди, студенти заносяться в базу кадрового резерву Travelport та компанії Пілігрим;

– студентам пропонується пройти співбесіду з керівниками агентств, вакансії яких є в базі кадрового резерву Travelport, з метою працевлаштування.