Екологічна акція «Економ ресурси – бережи природу»

14.11.2016 | 09:39

7-8 листопада 2016 р. на географічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка пройшла екологічна акція «Економ ресурси – бережи природу». В рамках вивчення дисципліни вільного вибору «Екологічна культура», за ініціативи доц. Койнової І.Б., студенти ІІ курсу  розробили основні правила економії ресурсів у побуті.  Проблемні питання розглянуті на семінарах, і за результатами обговорень видані п’ять буклетів щодо економії різних видів ресурсів: енергії, води, продуктів харчування, вторинних ресурсів у побутових відходах. Окремий буклет присвячений правилам зменшення забруднення води при щоденному використанні.

На екодошці поблизу кафедри раціонального використання природних ресурсів і охорони природи розміщена інформація щодо поводження з небезпечними відходами у складі побутових. На перервах студенти поширювали  буклети серед викладачів та студентів, обговорюючи важливість особистої відповідальності за вирішення екологічних проблем на місцевому рівні.

Завдання подібних акцій – поширювати інформацію щодо сучасних екологічних проблем та підвищувати рівень екологічної культури.